iletisim mouse ev zar soru video kullanici pdf yildiz istatistik sozlesme destek1 telefon deney menu kampanya klasor urun ampul gulenyuz bilgi sunum bina kurumsal arti kalp yorum bilim duyuru sepet liste monitor takvim ceptelefonu whatsapp gazete foto ayar canta anlasma cuzdan saat para nakliye konum tamir alinti dunya elmas ok destek2
Cevizli Mah, Zuhal Cd. No: 44 Kat: 1, Ofis:231 34846 Maltepe/İstanbul

Hangi Bölüm Mezunları Aile Danışmanı Olabilir?

Hangi Bölüm Mezunları Aile Danışmanı Olabilir?

Aile danışmanlığı ile merak edilenler arasından hangi bölüm mezunları aile danışmanı olabilir sorusudur. Aile danışmanı olabilmek için öncelikle üniversitelerin belirli bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmak gerekir. Bölüm mezunu şartını sağlayanlar MEB’e veya Üniversiteye bağlı kurumlar tarafından düzenlenen aile danışmanlığı sertifika eğitimi programlarına katılarak aile danışmanlığı sertifikası sahibi olması gerekir.

Aile danışmanı olmak için gerekli olan bölümler şu şekildedir: Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik (Pdr), Sosyoloji, Tıp, Hemşirelik, Sosyal Hizmet, Çocuk Gelişimi. Bu bölümleri sırasıyla inceleyelim.

 Psikologlar Aile Danışmanı Olabilir mi?

Psikologlar Aile Danışmanlık merkezi açabilir mi? Psikologlar Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programına katılarak Aile danışmanlığı sertifikası alırlar. Alınan aile danışmanlığı sertifikası ile aile danışmanı unvanı ile aile danışmanlığı yaparlar.  Psikoloji mezunları alınan sertifika ile Aile Danışmanlık merkezi açabilmektedir. Psikoloji bölümü mezunları aile danışmanlığı yaparlar, aile danışmanlığı merkezlerinde çalışırlar. Psikoloji bölüm mezunları Aile Danışmanlığı Sertifika programını tamamladıktan sonra Aile Danışmanı unvanı alabilmektedir.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Mezunları Aile Danışmanı Olabilir mi?

Psikolojik Danışma ve Rehberlik mezunları Aile Danışmanlık merkezi açabilir mi? PDR’ciler Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programını tamamladıktan sonra Aile danışmanlığı sertifikası alırlar. Alınan aile danışmanlığı sertifikası ile aile danışmanı unvanı ile aile danışmanlığı yaparlar.  Psikolojik Danışma ve Rehberlik mezunları alınan sertifika ile Aile Danışmanlık merkezi açabilmektedir. Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölüm mezunları aile danışmanlığı yaparlar, aile danışmanlığı merkezlerinde çalışırlar. Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölüm mezunları Aile Danışmanlığı Sertifika programını tamamladıktan sonra Aile Danışmanı unvanı alabilmektedir.

Tıp Fakültesi Mezunları Aile Danışmanı Olabilir mi?

Tıp Fakültesi mezunları Aile Danışmanlık merkezi açabilir mi? Tıp Fakültesi mezunları Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programını tamamladıktan sonra Aile danışmanlığı sertifikası alırlar. Alınan aile danışmanlığı sertifikası ile aile danışmanı unvanı ile aile danışmanlığı yaparlar.  Tıp Fakültesi bölüm mezunları alınan sertifika ile Aile Danışmanlık merkezi açabilmektedir Tıp Fakültesi mezunları aile danışmanlığı yaparlar, aile danışmanlığı merkezlerinde çalışırlar. Tıp Fakültesi mezunları Aile Danışmanlığı Sertifika programını tamamladıktan sonra Aile Danışmanı unvanı alabilmektedir.

Sosyologlar Aile Danışmanı Olabilir mi?

Sosyologlar Aile Danışmanlık merkezi açabilir mi? Sosyologlar Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programını tamamladıktan sonra Aile danışmanlığı sertifikası alırlar. Alınan aile danışmanlığı sertifikası ile aile danışmanı unvanı ile aile danışmanlığı yaparlar. Sosyoloji bölümü mezunları alınan sertifika ile Aile Danışmanlık merkezi açabilmektedir Sosyoloji mezunları aile danışmanlığı yaparlar, aile danışmanlığı merkezlerinde çalışırlar. Sosyoloji bölüm mezunları Aile Danışmanlığı Sertifika programını tamamladıktan sonra Aile Danışmanı unvanı alabilmektedir.

Sosyal Hizmet Mezunları Aile Danışmanı Olabilir mi?

Sosyal Hizmet uzmanları Aile Danışmanlık merkezi açabilir mi? Sosyal Hizmet Personeli Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programını tamamladıktan sonra Aile danışmanlığı sertifikası alırlar. Alınan aile danışmanlığı sertifikası ile aile danışmanı unvanı ile aile danışmanlığı yaparlar. Sosyal hizmet bölümü mezunları alınan sertifika ile Aile Danışmanlık merkezi açabilmektedir Sosyoloji bölümü mezunları aile danışmanlığı yaparlar, aile danışmanlığı merkezlerinde çalışırlar. Sosyal hizmet bölüm mezunları Aile Danışmanlığı Sertifika programını tamamladıktan sonra Aile Danışmanı unvanı alabilmektedir.

Çocuk Gelişimciler Aile Danışmanı Olabilir mi?

Çocuk Gelişimi mezunları Aile Danışmanlık merkezi açabilir mi? Çocuk gelişimciler Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programını tamamladıktan sonra Aile danışmanlığı sertifikası alırlar. Alınan aile danışmanlığı sertifikası ile aile danışmanı unvanı ile aile danışmanlığı yaparlar. Çocuk Gelişimi bölümü mezunları alınan sertifika ile Aile Danışmanlık merkezi açabilmektedir Çocuk Gelişimi bölümü mezunları aile danışmanlığı yaparlar, aile danışmanlığı merkezlerinde çalışırlar. Çocuk Gelişimi bölüm mezunları Aile Danışmanlığı Sertifika programını tamamladıktan sonra Aile Danışmanı unvanı alabilmektedir.

Hemşireler Aile Danışmanı Olabilir mi?

Hemşireler Aile Danışmanlık merkezi açabilir mi? Hemşireler Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programını tamamladıktan sonra Aile danışmanlığı sertifikası alırlar. Alınan aile danışmanlığı sertifikası ile aile danışmanı unvanı ile aile danışmanlığı yaparlar. Hemşirelik bölümü mezunları alınan sertifika ile Aile Danışmanlık merkezi açabilmektedir Hemşirelik bölümü mezunları aile danışmanlığı yaparlar, aile danışmanlığı merkezlerinde çalışırlar. Hemşirelik bölüm mezunları Aile Danışmanlığı Sertifika programını tamamladıktan sonra Aile Danışmanı unvanı alabilmektedir.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
Bize Ulaşın